Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) «نشست بررسی ارتباطات علمی آموزشی دانشگاه‌های ایران و اندونزی» ظهر امروز با حضور محمد سیروزی رئیس دانشگاه جامع اسلامی رادِن فَتَح اندونزی  و پروفسور مسافر رئیس دانشگاه جامع علاءالدین اندونزی در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد.در ابتدای نشست، حجت‌الله ابراهیمیان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه مذاهب اسلامی توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های فرهنگی کشور اندونزی بیان کرد و گفت: اندونزی چهارمین کشور پرجمعیت دنیاست و بالغ بر 262 میلیون نفر جمعیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این تعداد، حدود 87 درصد یعنی بالای 200 میلیون نفر مسلمان هستند. این کشور 17 هزار جزیره و 33 استان دارد. در این میان، حدود 7 میلیون مسجد در این کشور تأسیس شده است درحالی که در ایران فقط 65 هزار مسجد داریم. وی افزود: اکثر این 200 میلیون نفر، شافعی هستند. اسلام اندونزی اسلام مبتنی بر تساهل و تسامح است یعنی با همه ایده‌ها می‌سازد. شعار مردم اندونزی «الوحده فی عین الکثره و الکثره فی عین الوحده» است؛ یعنی ما در عین تفاوت‌ها یگانه‌ایم. اسلام لبخند به لب در میان اندونزیایی‌ها معروف است. ما علاوه در زمینه دین اسلام بلکه از نظر محبت اهل بیت(ع)، زبان و برخی مراسمات با مردم آن کشور شباهت داریم.دکتر هَمدان معاون بین‌الملل دانشگاه جامع علاءالدین دومین سخنران نشست بود که در زمینه رهیافت‌های پژوهشی در جوامع مسلمانان صحبت کرد. وی تأکید کرد: متون دینی به عنوان ارائه کننده دین و گاه خود دین به شمار می‌آیند. ما فقط به حفظ آن متون تمرکز داشته‌ایم ولی نگاه علمی و انتقادی به آنها نداریم.سومین سخنران نشست، دکتر مسافر رئیس دانشگاه علاءالدین بود که در زمینه ضرورت نگاه اجتماعی به دین و تصحیح و تفسیر آن توضیحاتی ارائه کرد. وی با تفکیک میان جنبه ایدئولوژیک دین از واقعیت اجتماعی آن، اظهار کرد: گاهی بین دین و جامعه اختلاف وجود دارد. مثلا آیه قرآن می‌گوید: كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ؛ شما بهترين امتى هستيد كه براى مردم پديدار شده‏‌ايد به كار پسنديده فرمان مى‏‌دهيد و از كار ناپسند باز مى‌داريد و به خدا ايمان داريد (سوره 3 آیه 110). آیه قرآن ما را بهترین امت معرفی کرده است در حالی که در زمینه اقتصادی و سیاسی بهترین امت نیستیم و غربی‌ها در این زمینه جلودارند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۱۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر جمعه در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان است که ۱۴ هزار دانشجو از این تعداد متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه در حوزه کار علمی نیاز به کارهای جدیدی است، افزود: باید هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می‌خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدید شکل گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: عمده دانشجویان دانشگاه‌های استان مربوط به دانشگاه آزاد و پیام نور است و باید کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه‌هایی در ارتباط با امام زمان (عج) وجود دارد و کتاب‌های معتبری در این زمینه چاپ شده و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی بر لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت تاکید کرد و بیان داشت: کار مهدویت باید به بدنه دانشگاه تزریق شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است، کار شود.

کد خبر 6095758

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول با حضور امیرعبداللهیان
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین